FR - NL 
Welkom

Sinds 1987 concentreert BMFS al zijn activiteiten op de creatie van ontmoetingsplatformen tussen professionals uit de cijferberoepen en de bedrijven die producten of diensten verschaffen, toegespitst op de behoeften van die professionals.

Bovenop hun eigen behoeften, verlangen deze professionals ook vaak informatie ten behoeve van hun klanten.  
Kortom, de rol van bevoorrechte raadgever van de professional uit de cijferberoepen wordt op de markt hoe langer hoe meer erkend.

Via hen bereikt u duizenden bedrijfsleiders, die vervolgens beroep doen op deze professionals in verband met strategische keuzes in hun firma.

Door middel van forums, opleidingen, direct mails, seminaries, wedstrijden... blijft BMFS steeds in contact met zijn doelgroep.

Dankzij de ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgedaan in dit vakgebied, kunnen we onze doelgroep tevens een brede waaier aan producten en diensten op maat voorstellen.

Ontdek hier onze evenementen en ‘op maat acties’

7 lokale afspraken, 4 x per jaar, hetzij 28 ontmoetingsavonden

De Accounting Nights zijn recurrente, kwaliteitsvolle afspraken met de professionals uit de cijferberoepen.
Het is een niet te missen gelegenheid voor uw agenten of plaatselijke vertegenwoordigers. Het is bovendien
een opportuniteit om uw doelgroep op de hoogte te houden van de evolutie van uw producten en diensten.
We tellen meer dan 3.000 contacten per jaar en bijna 10.000 contacten sinds de lancering in maart 2007.

Meer informatie

Op 12 februari verzamelde de 9de editie van het Forum Boekhouding en Financiële Beroepen een 150-tal vlaamse professionals uit de cijferberoepen in Flanders Expo te Gent.

Een aangename sfeer, goed gevulde vergaderzalen, kwalitatieve contacten,… Kortom, het geheel viel in de smaak bij de aanwezigen op het forum. Dit regionale opleidings – en ontmoetingsplatform is in 4 jaar tijd een gewaardeerde en niet te missen afspraak geworden met de professionals uit de cijferberoepen. De uitreiking van de prijzen in het kader van bezoekerswedstrijd was hierbij een leuke afsluiter. 

De 8tste editie van het forum "Forum Boekhouding & Financiële Beroepen" zal plaatsvinden op 10 Februari 2015 in Flanders Expo.

Meer informatie

Op de 9de editie van het forum "comptabilité et métiers du chiffre" in de Géode zaal van de Expo te Charleroi, kwamen maar liefst een 300-tal franstalige professionals uit de cijferberoepen.

Een goed gevulde zaal, een aangename sfeer op het centrale forum, kortom, het geheel viel in de smaak bij de aanwezigen. Dit regionale opleiding – en ontmoetingsplatform is enkele jaren tijd een gewaardeerde en niet te missen afspraak geworden met de franstalige professionals uit de cijferberoepen. De uitreiking van de prijzen in het kader van de bezoekerswedstrijd was hierbij een leuke afsluiter.  

Meer informatie

Na 4 succesvolle edities in Gent en in Charleroi, lanceert BMFS op 25 november 2010 de eerste editie van het forum ‘Boekhouding & Financiële Beroepen’ in Luik, met een aangepast programma, dat in nauwe samenwerking met de CBCEC (Chambre Belge des Comptables et Expert-Comptables de la Province de Liège) op punt wordt gesteld.

Meer informatie

First Motion is het eerste forum voor de toekomstige professionals uit de cijferberoepen.

Het concept zag het daglicht in 2008 dankzij een nauwe samenwerking met de beroepsinstituten en een werkgroep samengesteld uit lesgevers van hogescholen en universiteiten.

Met meer dan 1.500 deelnemende studenten en een positieve tevredenheidsgraad ten opzichte van het concept en zijn inhoud, werd deze editie een waar succes.

 

Meer informatie

Gespecialiseerd in de oprichting en de organisatie van B2B evenementen, heeft BMFS sinds 2008 besloten u haar know-how ter beschikking te stellen en u ‘op maat acties' aan te bieden.

Meer informatie
BMFS Partners' Extranet - LOGIN
Actualiteit
Acerta bevestigt zijn deelname als Main Sponsor van de drie forums
Acerta, firma gespecialiseerd in HR diensten, zal u zowel in Luik als in Charleroi en in Gent zijn brede waaier aan diensten voorstellen.
Ariës zal aanwezig zijn in Luik
Noteer alvast de datum van 25 november in uw agenda.
www.bmfsevents.be is het exclusieve eigendom van BMFS BVBA - Contacteer ons